Masaj Facial

Masaj Facial

Masajul Facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat in corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile.

Actiunea uleiurilor folosite in combinatie cu masajul facial si stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redandu-i fetei vitalitatea, stralucirea si luminozitatea si imbunatatindu-i tonusul firesc.

Stresul este un declansator pentru riduri sau pentru prospetimea tenului. Reducerea acestor aspecte se poate face prin acest masaj facial antirid, iar tenul tau isi va recapata garantat prospetimea.

Acest masaj facial antirid este recomandat in perioada de iarna, dar si in cea de vara, atunci cand temperaturile sunt la extreme.

Beneficiile masajul facial:

  • elibereaza toxinele si indeparteaza stratul de celule moarte
  • inlatura stresul, avand un efect calmant, chiar sedativ in cazul diverselor nevralgii
  • stimuleaza circulatia si tonifiaza muschii faciali
  • ajuta la intinerirea procesului de imbatranire

Masajul Facial este unul dintre tratamentele SPA extrem de agreabile la care apeleaza multe femei, dar si multi barbati. Daca nu ai timp sa beneficiezi de un masaj de intretinere, atunci un masaj facial poate fi solutia ideala, deoarece, desi dureaza 30 de minute, are un efect miraculos de intinerire.

Programează-te Cumpără Gift Card

Formular Programare

Numele

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Tipul de masaj dorit

Durata Sesiunii, in minute (verificati tabelul cu tarife)
30 de minute60 de minute90 de minute120 de minute

Data si ora rezervarii (ex. Vineri 2 Martie, 17:30)

Alte observatii

[wpgdprc "Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web."]