Masaj Hawaiian Lomi Lomi

Masaj Hawaiian Lomi Lomi

Ritualul de masaj Lomi Lomi este o forma straveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime.

Lomi lomi reprezinta atingerea in spiritul lui Aloha (respect, atentie) care vizeaza corpul, inima si spiritul.
O sedinta de masaj lomi lomi presupune o calatorie senzoriala in insulele Hawaii. Aceasta datorita uleiurilor esentiale folosite pentru acest masaj: vanilie, ylang-ylang, orhidee, portocala, mandarin, nuca de cocos, nuca de macadamia. Inainte de aplicarea uleiului esential, corpul este pulverizat cu apa pura provenind din izvoarele de origine vulcanica din Hawaii. Datorita proprietatilor deosebit de hidratante ale uleiurilor esentiale si ale apei termale, dupa masaj pielea ramane fina, catifelata si usor parfumata.

Masajul lomi lomi este unic prin miscarile si manevrele executate de terapeut. Tehnica lomi lomi presupune folosirea antebratelor, coatelor si mainilor, iar miscarile se fac prin gesturi lungi si continue, fara intreruperi sau miscari sacadate. Cei care au beneficiat de acest masaj au descris senzatia provocata de aceste miscari ca fiind asemanatoare unor valuri care invaluie tot corpul.

Beneficiile Masajului Lomi Lomi sunt:

  • Relaxeaza profund corpul
  • Elimina tensiunea musculara si stresul
  • Amelioreaza circulatia sanguina si limfatica
  • Inlatura migrenele, depresia , oboseala cronica si tulburarile digestive

Ritualul de masaj hawaiian este recomandat 90 de minute.

Programează-te Cumpără Gift Card

Formular Programare

Numele

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Tipul de masaj dorit

Durata Sesiunii, in minute (verificati tabelul cu tarife)
30 de minute60 de minute90 de minute120 de minute

Data si ora rezervarii (ex. Vineri 2 Martie, 17:30)

Alte observatii

[wpgdprc "Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web."]