Masajele noastre

Masaj thailandezMasaj Thailandez

In mare parte masajul este asa cum si suna … profund! Acest tratament este un masaj revigorant thailandez, care se concentreaza pe zone ale corpului care sunt deosebit de stresate sau dureroase. Un terapeut profesionist thailandez identifica si vizeaza cauza principala a problemei, folosind miscari lente, de compresie musculara si presopunctura.

Mai multe detalii


Masaj balinezMasaj Balinez

Originar din exotica insula Bali, terapia de masaj balinez este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj traditionale din Indonezia. Masajul Balinez este unic prin faptul ca reuneste mai multe practici din medicina alternativa.

Mai multe detalii

 


Masaj Hawaiian Lomi LomiMasaj Hawaiian Lomi Lomi

Ritualul de masaj Lomi Lomi este o forma straveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime.

Mai multe detalii


Masaj cu Pietre CaldeMasaj cu Pietre Calde

Masajul cu Pietre Calde este un tratament de specialitate in care se folosesc pietre plate incalzite. Aceste pietre se aplica pe pielea clientului sau sunt utilizate in timpul masajului, facilitand vindecarea si relaxarea prin caldura pe care o degaja.

Mai multe detalii

 


Masaj cu ierburi asiaticeMasaj cu ierburi asiatice

Masajul combina beneficiile masajului thailandez clasic, cu puterea de vindecare a caldurii degajate de saculeti cu ierburi aromatice scaldati in ulei cald. Termoterapia si compresia atenueaza durerile musculare si din zonele sensibile.

Mai multe detalii

 


Masaj cu bete de bambusMasaj cu bete de bambus

In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energie vitala, longevitate si fertilitate. Masajul cu bambus este o tehnica antica chinezeasca utilizata pentru relaxare , dar si pentru reducerea celulitei.

Mai multe detalii

 


Aromoterapie (Revigorant)Aromoterapie (Revigorant)

Aromaterapia este un stil mai usor de tratament de masaj, conceput pentru a calma emoţiile, starea pielii si musculatura slabita incordata sau obosita.

Mai multe detalii

 


Masaj Suedez – Nuab Sabui (Relaxant)Masaj Suedez – Nuab Sabui (Relaxant)

Masajul Suedez este un tratament complet de masaj thailandez, care incalzeste si faciliteaza muschii obosiţi sau durerile de muschi si calmeaza mintea. Se folosesc miscari usoare si cu intensitate medie, care trezesc sistemul natural de vindecare al corpului si relaxeaza profund.

Mai multe detalii


Masaj ShiatsuMasaj Shiatsu

Masajul Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia, prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie din medicina moderna. Se poate spune ca este acupunctura fara ace.

Mai multe detalii


Masaj AyurvedicMasaj Ayurvedic

O tehnica de masaj care face parte din medicina ayurvedica – sistem antic indian, medicament pentru minte si corp, care are ca scop restabilirea echilibrului natural al organismului, prin restabilirea si menţinerea sanataţii fizice, emoţionale si spirituale.

Mai multe detalii

 


Masaj cu VentuzeMasaj cu Ventuze

Ventuzele terapeutice reprezinta niste ustensile, in mod tradiţional din sticla, avand forma unor pahare bombate, care se aplica pe piele, in diferite puncte, doar din zona spatelui, dar niciodata in dreptul inimii. Inainte de aplicare, pielea se maseaza usor cu o pelicula fina de ulei aromatic.

Mai multe detalii


Masaj SportivMasaj Sportiv

Masajul sportiv a fost iniţial dezvoltat pentru a ajuta sportivii sa-si pregateasca organismele pentru performanţe optime, pentru recuperare dupa evenimente mari si pentru a face fata antrenamentelor. In masajul sportiv se pune accent pe prevenirea si vindecarea leziunilor la nivelul muschilor si tendoanelor.

Mai multe detalii


Masajul PrenatalMasajul Prenatal

Terapia prin masaj in timpul sarcinii este o alegere complementara minunata pentru ingrijirea prenatala si reprezinta totodata un mod sanatos de reducere a stresului si de atingere a starii de bine.

Mai multe detalii


Masajul CapilarMasajul Capilar

Tratamentul Thai pentru cap este un tratament emoţional inalţator, care se concentreaza pe ameliorarea tensiunii parţii superioare a corpului. Vom incepe cu un masaj revigorant, care stimuleaza circulaţia, miscarile devenind mai moi si mai lente.

Mai multe detalii


Tratament curatare urechiTratament curatare urechi

Lumanarile pentru urechi Hoppy – procedura unica de relaxare si curatare.
Traditia de a folosi acestea lumanari a venit in lumea moderna de la indienii HOPPY din America de Nord.

Mai multe detalii


Masaj FacialMasaj Facial

Masajul Facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece ne elibereaza de o mare parte din stresul acumulat in corpul nostru. Efectele masajului facial sunt imediate si extrem de vizibile.

Mai multe detalii


Masajul Picioarelor (Reflexoterapie)Masajul Picioarelor (Reflexoterapie)

Masajul Picioarelor este un tratament de reflexologie profund relaxant si de stimulare, care se concentreaza pe partea superioara si inferioara a picioarelor.

Mai multe detalii


Masaj la "Patru Maini"Masaj la “Patru Maini”

Masajul la “Patru Maini” este un tratament corporal complet in care doi maseuri profesionisti vor folosi presopunctura, miscari line si potrivite ca intensitate si de compresie musculara blanda pentru a usura durerile musculare, tensiunea si oboseala.

Mai multe detalii


Masajul Reginei/ RegeluiMasajul Reginei/ Regelui

sau Masajul la “Sase Maini” este un tratament corporal complet in care trei maseuri profesionisti in Masaj Thailandez vor combina presopunctura cu miscari line si potrivite ca intensitate si de compresie musculara blanda pentru a usura durerile musculare, tensiunea si oboseala.

Mai multe detalii


Masaj pentru cupluriMasaj pentru cupluri

Masajul in cuplu este un ritual al senzatiilor si deliciilor!

Incearca-l si tu cu persoana draga! Veti fi rasfasati amandoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuti asiatici, intr-un spatiu special amenajat pentru terapii in doi, cu decor cald si placut care sa amplicife idea de romantism si relaxare.

Mai multe detalii